Over JBK Administratiekantoor

JBK administratiekantoor bestaat uit een enthousiast team van administrateurs en adviseurs. Ons doel is de financiële kant van ondernemen voor u zo goed mogelijk te regelen. Daarnaast zijn we een sparringpartner voor ondernemers. We helpen graag ondernemers en particulieren niet alleen met hun administratie maar ook met (complexe) vraagstukken.

De werkwijze van JBK administratiekantoor kenmerkt zich door een open en eerlijke benadering. We willen in alles een oplossingsgerichte dienstverlener zijn. Heeft u het gevoel dat uw administratie een upgrade kan gebruiken? Dan gaan we graag samen aan de slag om de administratie op orde te krijgen.

Veelgestelde vragen..

Ons team van ervaren en deskundige adviseurs verzorgt je boekhouding en belastingzaken. Jouw administratie houden we bij in Exact Online. Jij stuurt je facturen en bonnetjes via onze app, online portaal of e-mail door. Ons scansysteem herkent en boekt de facturen automatisch in, waarna een adviseur van ons nog een laatste check doet. Aan de hand hiervan worden je aangiften en jaarcijfers opgesteld.

Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar. U kunt ons voor al uw vragen bellen op het telefoonnummer 070 444 3791

Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding. Ons efficiënte manier van werken bespaart onze administrateurs heel veel tijd. Facturen en bonnetjes die je opstuurt en upload, worden meteen verwerkt. Dankzij automatisering hoeven onze administrateurs veel werkzaamheden niet dubbel uit te voeren. Hierdoor voorkomen we menselijke fouten en kunnen we sneller uw boekhouding controleren. Uiteindelijk vertaalt dit zich in onze tarieven, waardoor we zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden aan ondernemers en particulieren.

Neem contact op