Neem contact op Onze diensten Uw financiële administratie specialist JBK Administratiekantoor Welkom bij

Succesvol ondernemen..

JBK Administratiekantoor levert een bijdrage aan het succes van haar klanten door het voeren van een efficiënte en transparante administratie.

Wij verzorgen kleine en grote financiële administraties en verstrekken alle informatie die een ondernemer/onderneming nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten en nodigen u graag uit voor een kop koffie om kennis te maken.

Vrijblijvend kennismaken..

JBK administratiekantoor

DÉ SPECIALIST VOOR AL UW ADMINISTRATIEVE DIENSTEN EN FINANCIËLE VRAGEN

Waarom kiest u voor ons?

Kennis. Kwaliteit. Transarant.

Over ons

Veelgestelde vragen..

Ons team van ervaren en deskundige adviseurs verzorgt je boekhouding en belastingzaken. Jouw administratie houden we bij in Exact Online. Jij stuurt je facturen en bonnetjes via onze app, online portaal of e-mail door. Ons scansysteem herkent en boekt de facturen automatisch in, waarna een adviseur van ons nog een laatste check doet. Aan de hand hiervan worden je aangiften en jaarcijfers opgesteld.

Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar. U kunt ons voor al uw vragen bellen op het telefoonnummer 070 444 3791

Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding. Ons efficiënte manier van werken bespaart onze administrateurs heel veel tijd. Facturen en bonnetjes die je opstuurt en upload, worden meteen verwerkt. Dankzij automatisering hoeven onze administrateurs veel werkzaamheden niet dubbel uit te voeren. Hierdoor voorkomen we menselijke fouten en kunnen we sneller uw boekhouding controleren. Uiteindelijk vertaalt dit zich in onze tarieven, waardoor we zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden aan ondernemers en particulieren.

Uw administratie uit handen geven?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op